10 Nisan 2010 Cumartesi

Dana sote



Malzemeler

yarim kilo kusbasi dana et
2 tane sogan
4 dis sarimsak
2 yemek kasigi tereyagi
kirmizi biber
2 yemek kasigi domates suyu
tuz,karabiber

Yapilisi

Sogani piyazlik olacak sekilde dograyin ve tereyaginda soteleyin. Dövülmüs sarimsak ve etleri de ilave edip karistirin.

Domates suyunu da ekleyip kaynatin. Ocagin altini kisip etleri pisirmeye devam edin. Etlerin pismesine yakin ince,uzunlamasina dogranmis biberi ekleyin. Biberler yumusayinca tuz ve karabiberle tatlandirip ocagin altini kapatin.

4 yorum:

derya dedi ki...

Canımcım ellerine sağlık yanında pilavda hazır salatada varsa tamamdır:))KOcaman öpüyorum...

birdilimdus dedi ki...

Ayyyy ayyy ayyy tam da öğle zamanı acıktım da nasıl canım çekti anlatamam.

Sevgiler,
Evren

Baharcicegi dedi ki...

pilav ve sote ayrilmaz iki lezzet,kelebegim sende öyle cekiyorsunki resimleri birden karnim acikiyo istah acici olmus

susamcorekotu dedi ki...

eline sağlık tatlım afiyet şifa olsun

Yorum Gönder

Yorumlariniz için çok tesekkürler...Tekrardan beklerim