29 Nisan 2009 Çarşamba

Domatesli tavuk baget



Malzemeler

8-10 adet tavuk baget
1 adet kuru sogan (yemeklik dogranmis)
3 adet domates (küp seklinde dogranmis)
4-5 dis sarimsak (dogranmis)
siviyag,tuz,maydanoz,pulbiber

Yapilisi

Öncelikle tavuk bagetleri yikayip bir tencereye alin ve üzeri kapanacak kadar su koyun ve bir 15-20 dk haslayin. Haslandiktan sonra tavuk bagetlerin derisini çikarin.

Bir tencerede siviyag koyup soganlari pembelestirene kadar kavurun. Sarimsaklari ilave edin,biraz daha karistirin. Ardindan domatesleri,kuru maydanozu,tuzu,pulbiberi ekleyip biraz karistirdiktan sonra tavuk bagetlerini ekleyip bir 5-10 dk pismeye birakin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlariniz için çok tesekkürler...Tekrardan beklerim